Despărțitorul nostru de cameră cu lamele din lemn de la podea la tavan a fost proiectat să fie frumos, funcțional și ușor de instalat. A fost de asemenea proiectat astfel încât să poată fi îndepărtat și reinstalat nelimitat fără a deteriora produsul sau podeaua și tavanul din jur. Fiecare comandă a Riflajelor Separatoare Rotative include hardware-ul necesar, care include cuie pentru podea și tavan. Pivotul pentru tavan este cu arc, în timp ce pivotul pentru podea este fix si permite fiecărei lamele să se rotească la 360º. Hardware-ul permite să "deschideți" sau "închideți" despărțitorul de cameră cu ușurință, permițând luminii și aerului să treacă sau închizând camera pentru mai multă intimitate, dacă se dorește. Există două metode de instalare: prima folosește "plăci pentru podea" și "plăci pentru tavan" incluse pentru a menține pivotii la locul lor și este cea mai bună pentru suprafețele din gips-carton.(recomandam achizitionarea unor riflaje separatoare in plus, oricare din magazinul nostru). A doua nu folosește plăcile, în schimb inserând pivotii rotativi direct în podea și tavan. Avantajele și dezavantajele fiecărei metode sunt detaliate mai jos. Dacă doriți să vorbiți cu echipa noastră despre întrebări specifice, vă rugăm să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm cu proiectul dvs! Cuprins

 1. Unelte Necesare pentru Ambele Instalări
 2. Care Metodă de Instalare este Potrivită pentru Dvs.?
 3. Metoda de Instalare #1: Folosind Plăci pentru Podea și Tavan
 4. Metoda de Instalare #2: Forând Direct în Podea și Tavan
Unelte Necesare Uneltele recomandate pentru ambele instalări.
 • Nivel Laser
 • Bandă de măsurare
 • Nivel
 • Creion
 • Bormașină
 • Capăt de șurubelniță
Înainte de a Începe Decideți dacă doriți să finisați lemnul înainte de a instala lamelele. Am lăsat intenționat lemnul brut șlefuit, dar nefinisat, permițându-vă să-l finisați pentru a se potrivi cu restul spațiului dvs. Puteți fie să lăsați lamelele nefinisate pentru un aspect mai brut, natural, fie să le finisați cu o pată sau lac la alegerea dvs. Vopsirea lemnului odată ce lamelele sunt instalate este posibilă, dar va fi mai consumatoare de timp. Recomandăm să le vopsiți înainte de instalare, astfel încât să le puteți așeza pe plan orizontal în timp ce le finisați, dar puteți instala lamelele mai întâi și să le demontați mai târziu pentru a finisa lemnul dacă se dorește. Frumusețea kitului nostru hardware este că face despărțitorul de cameră complet mobil și detașabil. Care metodă de instalare este potrivită pentru dvs.? Există două moduri recomandate de a instala Despărțitorul de Cameră cu Lamela de Lemn de la andor willow. Metoda de instalare potrivită pentru dvs. și spațiul dvs. depinde de mai mulți factori, inclusiv, dar nu limitat la următoarele:
 1. Ce material este podeaua și tavanul dumneavoastră? Plăcile pentru podea și tavan sunt recomandate pentru a oferi o bază solidă pentru kit-ul rotativ (care vor fi atașați la partea de sus și de jos a fiecărei lamele) pentru a se potrivi. Aceste plăci sunt necesare de obicei când tavanul este fabricat dintr-un material nesolid, precum gips-cartonul sau tencuiala. Nu sunt neapărat necesare dacă tavanul este făcut dintr-un material solid precum lemnul, betonul sau panelingul MDF. Pentru podele, plăcile de podea incluse ar trebui utilizate dacă podeaua este fabricată dintr-un material nesolid, cum ar fi vinilul. Plăcile de podea nu sunt necesare dacă podeaua este un material solid, precum lemnul tare, lemnul stratificat sau betonul, dar, în experiența noastră, acestea facilitează instalarea.
 2. Cât de ascuns doriți să fie hardware-ul? Metoda de instalare #1 folosește plăcile de podea și tavan, care au o înălțime de 22mm sau 28mm in functie de alegerea dvs. Prin urmare, va exista un spațiu de cel puțin 35-40mm între partea de jos a lamelor și podea, precum și între partea de sus a lamelor și tavan când optați pentru această metodă de instalare. Metoda de instalare #2 nu utilizează plăcile de podea sau tavan. În schimb, găuriți orificii superficiale direct în podea și tavan pentru a se potrivi hardware-ul lamelor (pivotii de podea și tavan). Acest lucru permite lamelor de lemn să fie foarte aproape de podea și tavan, oferind o instalare cu profil redus. Această metodă de instalare va funcționa doar dacă podeaua/tavanul este fabricat din materiale solide precum lemn, beton, MDF, etc. Nu va funcționa pe tavan de gips-carton sau tencuială.
 3. Ce dimensiune a găurii sunteți confortabil să găuriți în podea și/sau tavan? Dacă podeaua dumneavoastră este fabricată dintr-un material solid și vă gândiți să evitați plăcile de podea, luați în considerare următoarele: Plăcile de podea găurite în podeaua dumneavoastră cu șuruburile de podea vor lăsa în urmă o gaură mică. Dacă optați să evitați plăcile de podea, va trebui să găuriți orificii direct în podea/tavan pentru a se potrivi hardware-ul lamelor.
 4. Cât de experimentată este persoana care instalează lamelele? Metoda de instalare #1 este mai ușoară dintre cele două, deoarece nu necesită găuri de dimensiuni specifice să fie găurite în podea și tavan pentru a se potrivi hardware-ul lamelor. În schimb, plăcile de podea și tavan trebuie doar să fie fixate la locul lor cu șurubururi. Această metodă de instalare este potrivită pentru începători-intermediari DIY. Dacă ați folosit o bormașină și ancore pentru gips-carton în trecut, veți putea instala confortabil lamelele dacă urmați cu atenție instrucțiunile. Metoda de instalare #2 este cea mai potrivită pentru nivel intermediar-avansat sau instalatori profesioniști. Această metodă de instalare necesită găurirea de orificii precise în podea și tavan.
Metoda de Instalare #1: Folosind Plăci pentru Podea și Tavan Această metodă de instalare:
 • Necesită doar găurirea unor orificii mici în podea și tavan pentru fiecare lamelă.
 • Lasă în urmă găuri minime și permite mutarea sau îndepărtarea ușoară a lamelor fără a sacrifica stabilitatea acestora.
 • Înălțimi acceptabile ale tavanului pentru lamele în lungimea lor inițială:
  • Lamele de 275cm:
   • Interval acceptabil de înălțime a tavanului: Maxim(273cm-276.85cm)
 • Tăierea Lamelelor la Dimensiune
  • Această metodă de instalare necesită un spațiu minim de 4cm(verificati inainte) pentru a permite hardware-ului lamelor de lemn să se potrivească în plăcile de podea și tavan.
  • Măsurați Înălțimea Tavanului
   • Chiar dacă știți înălțimea locuinței dumneavoastră, măsurați întotdeauna înălțimea exactă înainte de a începe instalarea. Podeaua, gips-cartonul și alți factori pot influența înălțimea exactă a tavanului, ceea ce va afecta instalarea. După ce ați măsurat înălțimea tavanului și ați calculat lungimea necesară a lamelor bazată pe formula de mai jos, marcați locațiile de tăiere pe lamele și folosiți un fierăstrău cu tăiere transversală sau un fierăstrău circular pentru a le tăia la lungimea necesară (dacă este necesar). Utilizați un ghid de urmărire sau un unghi drept pentru cele mai drepte tăieturi.Dacă înălțimea tavanului dumneavoastră este mai mică de 270, va trebui să tăiați lamelele la lungimea necesară. Dacă nu tăiați lamelele suficient de scurt, instalarea va fi mai dificilă sau chiar imposibilă, deoarece pivotii nu vor avea suficient spațiu pentru a se încadra în plăci. Dacă tăiați lamelele prea scurt, acestea nu vor acoperi distanța necesară de la podea la tavan, făcând instalarea imposibilă. Măsurați de două ori, și tăiați o dată! CALCUL IMPORTANT: Înălțimea Tavanului Dumneavoastră - 4cm = lungimea optimă a lamelei. De exemplu, dacă tavanul dumneavoastră are o înălțime de 240, veți dori să tăiați lamelele la o lungime de 236. NOTĂ: Găurile preforate la fiecare capăt sunt explicate ilustrativ in imaginile de mai jos, inclusiv dimensiunea burghiului pe care trebuie sa il folositi.